Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin vernieuwd voor een tweede seizoen

De beruchte struikrover Dick Turpin van Apple TV+ komt terug met een tweede seizoen.

De streamer heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin met Noel Fielding in de hoofdrol, waarin de hoofdpersoon weer fantastische avonturen beleeft.

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin

In dit oneerbiedige opnieuw vertelde verhaal, die zich afspeelt in de 18e eeuw, is Turpin de beroemdste maar minst voor de hand liggende struikrover, wiens succes vooral wordt bepaald door zijn charme, showmanschap en geweldige haar. Samen met zijn bende beminnelijke schurken beleeft Turpin de hoogte- en dieptepunten van zijn nieuwe ondernemingen, waaronder een ontmoeting met beroemdheid.

In het eerste seizoen van de historische comedyserie speelden ook Britse komieken mee, waaronder Ellie White, Dolly Wells en Mark Heap, en Apple zei dat seizoen twee "een groot aantal Britse komedietalenten" zal bevatten.

De serie is geschreven door Fielding, Richard Naylor en Jon Brittain en wordt geproduceerd door The Outlaws-maker Big Talk Studios. De serie wordt geproduceerd door Kenton Allen, Fielding, Victoria Grew, Anthony Wilcox en Ben Palmer, terwijl Naylor en Brittain co-uitvoerend producenten zijn. Palmer regisseert ook.

De serie is een zeldzaam voorbeeld van een internationale comedyserie die verder komt dan een eerste seizoen voor Apple TV+. Alleen Rafe Spall's ster Trying, waarvan het vierde seizoen in mei van start ging, heeft meerdere seizoenen gedraaid.

Recentelijk werd onthuld dat Still Up, de comedyserie over slapeloosheid met Antonia Thomas en Craig Roberts in de hoofdrollen, na één seizoen werd stopgezet.
Vorige aflevering
Turpin Time
Turpin Time
01x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
04 jul 2024 16:05 -
Tof nieuws! Ik vond het eerste seizoen erg leuk, en mooi dat er meer komt
Reageer
avatar_Futsudo
04 jul 2024 17:20 - 04 jul 2024 17:30
Dit is zeker "tof" nieuws, maar niet omdat het zo voortreffelijk is maar meer omdat het allemaal zo'n heerlijke droge humor is.
Reageer
The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin