Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Start-aflevering zesde seizoen van The Chi is de meest bekeken eerste aflevering van de serie

Het publiek stond te popelen voor de terugkeer van The Chi op Showtime.

De dramaserie The Chi zag een stijging van 65% in streamingkijkers op Paramount+ met het debuut van de eerste acht afleveringen van seizoen zes op 4 augustus.

In de eerste zeven dagen trok de première van seizoen zes meer dan 1,8 miljoen kijkers, volgens Paramount Global. Daarmee is het de best bekeken seizoenspremière van The Chi tot nu toe.

The Chi

"De recordbrekende prestaties van The Chi bevestigen onze beslissing om onze streamingdiensten te integreren met het nieuwe Paramount+ with Showtime," zegt Chris McCarthy, President/CEO, Showtime/MTV Entertainment Studios & Paramount Media Networks. "Uitzonderlijk gecreëerd door Lena Waithe, belichaamt The Chi het beste van Showtime met rijke personages en meeslepende, gelaagde verhalen die ervoor zorgen dat kijkers terugkomen voor meer."

Domenic DiMeglio, EVP en chief marketing officer, Paramount Streaming voegt hieraan toe: "Als eerste nieuwe seizoen van een Showtime scriptserie die in première ging op Paramount+, brak The Chi door met zijn grootste première-publiek ooit, wat de kracht van onze nieuwe serie laat zien.

Met de integratie van Showtime en Paramount+ volgt The Chi een gesplitste releasestrategie. Afleveringen beginnen op 4 augustus op Paramount+ en nieuwe afleveringen zullen elke vrijdag beschikbaar zijn. De nieuwe aflevering wordt vervolgens elke zondag uitgezonden op Showtime, te beginnen met de première op 6 augustus.

Seizoen zes bestaat uit zestien afleveringen, waarvan de tweede helft op een latere, nog niet aangekondigde datum wordt uitgezonden.

The Chi is gecreëerd en geproduceerd door Lena Waithe en haar Hillman Grad banner (Twenties, Master of None) en geproduceerd door Common (Selma). Het is een coming-of-age verhaal over een groep inwoners van de South Side van Chicago die door toeval met elkaar verbonden zijn, maar door de behoefte aan verbinding en verlossing. Het is van 20th Television.

Hier is de plot voor seizoen zes: Grote dromen worden eindelijk gerealiseerd, maar tegen een prijs en iedereen zal op onvoorstelbare manieren worden getest terwijl ze de risico's en beloningen van hun volgende grote stap berekenen. Emmett (Jacob Latimore) en Kiesha's (Birgundi Baker) gelukzalige verbintenis wordt op de proef gesteld door zijn onverzadigbare drang om Smokey's uit te breiden en een nieuw gevaarlijk partnerschap, terwijl Kiesha eindelijk op weg is naar een lonende nieuwe carrière.

Douda (Curtiss Cook) verwerkt de gevolgen van Q's moord en het effect daarvan op de veranderende loyaliteit van zijn naaste omgeving. Victor's (Luke James) gedurfde liefdesverklaring voor zowel zijn nieuwe vriendin als zijn geliefde gemeenschap zal invloed hebben op zijn politieke ambities. De gelukkig getrouwde Jada (Yolonda Ross) begeleidt Emmett en haar vriendinnen bij hun relatie. Kevin (Alex Hibbert) wordt een briljante meester-gamer, maar worstelt met de jeugdige valkuilen van vroege onafhankelijkheid. Jake (Michael V. Epps) start een nieuw bedrijf en Papa (Shamon Brown Jr.) valt voor een oudere vrouw terwijl hij zijn geloof in twijfel trekt.

De cast van seizoen zes bestaat uit Jacob Latimore, Alex Hibbert, Yolonda Ross, Shamon Brown Jr., Michael V. Epps, Birgundi Baker, Luke James en Curtiss Cook. Kandi Burruss, Vic Mensa, Carolyn Michelle Smith, Jason Weaver, Iman Shumpert, Nia Jervier, L'lerrét Jazelle, Hannaha Hall, Ahmad Ferguson, Genesis Denise Hale, Joel Steingold, Judae'a Brown, Miriam A. Hyman, Tyla Abercrumbie, Tai Davis, Rolando Boyce en Tory O. Davis behoren tot de gastacteurs voor het nieuwe seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Who Shot Ya?
Who Shot Ya?
06x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Chi