Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser voor zesde seizoen van The Chi

The Chi komt deze zomer terug. Het seizoen bestaat uit zestien afleveringen die worden opgesplitst in twee delen van acht afleveringen.

Showtime kondigde aan dat het zesde seizoen van de dramaserie op vrijdag 4 augustus in première gaat via streaming op Paramount+ en on demand, voordat het op zondag 6 augustus om 21.00 uur op Showtime te zien is.

De tweede helft van het seizoen gaat op een later tijdstip in première.

The Chi

The Chi is gecreëerd en geproduceerd door Lena Waithe en haar Hillman Grad banner (Master of None) en geproduceerd door Common (Selma). Het is een coming-of-age verhaal over een groep inwoners van de South Side van Chicago die door toeval met elkaar verbonden zijn, maar door de behoefte aan verbinding en verlossing. De serie is afkomstig van 20th Television.

"The Chi is Showtime op zijn best - complexe personages en verfijnde verhaallijnen die onze kijkers meer laten willen. Daarom hebben we dit seizoen uitgebreid tot het grootste tot nu toe", zegt Chris McCarthy, President/CEO, Showtime/MTV Entertainment Studios en Paramount Media Networks, in een verklaring. "Lena is een getalenteerde maker en we zijn blij dat we met haar kunnen samenwerken aan deze iconische serie - een van onze grootste - terwijl we ons blijven richten op diverse culturen, een van onze belangrijkste programmeringstroken, die we zullen uitbouwen als we ons klaarmaken voor de lancering van Paramount+ with Showtime."

Hier is de logline voor seizoen zes: Grote dromen worden eindelijk gerealiseerd, maar tegen een prijs en iedereen zal op onvoorstelbare manieren worden getest terwijl ze de risico's en beloningen van hun volgende grote stap berekenen. Emmett (Jacob Latimore) en Kiesha's (Birgundi Baker) gelukzalige verbintenis wordt op de proef gesteld door zijn onverzadigbare drang om Smokey's uit te breiden en een nieuw gevaarlijk partnerschap, terwijl Kiesha eindelijk op weg is naar een lonende nieuwe carrière. Douda (Curtiss Cook) verwerkt de gevolgen van Q's moord en het effect daarvan op de veranderende loyaliteit van zijn naaste omgeving. Victor's (Luke James) gedurfde liefdesverklaring voor zowel zijn nieuwe vriendin als zijn geliefde gemeenschap zal invloed hebben op zijn politieke ambities. De gelukkig getrouwde Jada (Yolonda Ross) begeleidt Emmett en haar vriendinnen bij hun relatie. Kevin (Alex Hibbert) wordt een briljante meester-gamer, maar worstelt met de jeugdige valkuilen van vroege onafhankelijkheid. Jake (Michael V. Epps) start een nieuw bedrijf en Papa (Shamon Brown Jr.) valt voor een oudere vrouw terwijl hij zijn geloof in twijfel trekt.

De cast van het zesde seizoen bestaat uit Jacob Latimore, Alex Hibbert, Yolonda Ross, Shamon Brown Jr., Michael V. Epps, Birgundi Baker, Luke James en Curtiss Cook.

Kandi Burruss, Vic Mensa, Carolyn Michelle Smith, Jason Weaver, Iman Shumpert, Nia Jervier, L'lerrét Jazelle, Hannaha Hall, Ahmad Ferguson, Genesis Denise Hale, Joel Steingold, Judae'a Brown, Miriam A. Hyman, Tyla Abercrumbie, Tai Davis, Rolando Boyce en Tory O. Davis behoren tot de gastacteurs voor het nieuwe seizoen.

Samen met Waithe en Common wordt de serie geproduceerd door Aaron Kaplan (A Million Little Things, The Neighborhood), Rick Famuyiwa (The Mandalorian), Derek Dudley en Shelby Stone van ID8 Multimedia, en Rishi Rajani, CEO van Hillman Grad. Uitvoerend producenten Justin Hillian en Jewel Coronel zijn co-showrunners voor seizoen zes en producers Deondray Gossfield en Quincy LeNear Gossfield zullen meerdere afleveringen regisseren.

Bekijk hieronder de teaser van het zesde seizoen van The Chi.
Video on youtube
Vorige aflevering
Who Shot Ya?
Who Shot Ya?
06x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Chi