Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Opnames op locatie voor Showtime's The Chi gecanceld door WGA-schrijversstaking

Showtime's The Chi is de laatste serie waarvan de productie is verstoord door de voortdurende schrijversstaking.

Volgens bronnen heeft het drama, dat zich afspeelt in Chicago, vrijdagochtend gefilmd voordat het verhuisde naar een andere locatie, waar al een stakingslijn stond. Als gevolg daarvan werd er niet gefilmd op die locatie. De opnames van de serie, die naar verluidt vorige week ook werd verstoord, worden morgen, maandag 15 mei, hervat.

The Chi

De staking van The Chi was het resultaat van een Rapid Response oproep van twee WGA stakingsleiders. Het werd versterkt door veteraan showrunner Warren Leight, die zich ontpopt heeft als een planner op Twitter, die helpt bij het coördineren van de WGA bij productie stopzettingen, meestal in en rond New York.

The Chi, gecreëerd en geproduceerd door Lena Waithe en Common, filmt momenteel zijn zesde seizoen. De hoofdrollen in de serie zijn voor Jacob Latimore, Alex Hibbert, Yolanda Ross, Rolando Boyce, Shamon Brown Jr., Michael V. Epps, Birgundi Baker, Luke James en Curtiss Cook.

Vijf seizoenen lang blijft het coming-of-age drama, dat zich afspeelt in de South Side van Chicago, sterk presteren voor Showtime, met een kijkcijfergroei van meer dan 20% op jaarbasis in seizoen vijf.

Samen met Waithe en Common wordt de serie geproduceerd door showrunner Justin Hillian, Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Derek Dudley en Shelby Stone van ID8 Multimedia, Rishi Rajani, CEO van Hillman Grad Productions, en Jewel Coronel.
Video on youtube
Vorige aflevering
Who Shot Ya?
Who Shot Ya?
06x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Chi