Terror in Resonance

6.9 / 10
25 min
Thriller, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/11afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20142014 (Beëindigd)
Netwerk:Fuji TV
Terror in Resonance is een Japanse animatieserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 11 juli 2014.

In een alternatieve versie van het heden is Tokyo getroffen door een schokkende terroristische aanslag. En de enige hint om de identiteit van de dader te vinden is een bizarre video geüpload naar het internet. De politie, verbijsterd door deze cryptische aanwijzing, heeft niet de kracht om de paranoia dat zich verspreidt door de bevolking te stoppen.

Terwijl de wereld zoekt naar een crimineel meesterbrein die de schuld voor deze tragedie draagt, gaan twee mysterieuze kinderen - kinderen, die nog niet eens zou moeten bestaan - hun meesterlijke uitvoering van hun snode plan doorvoeren. Vervloekt door deze wereld te lopen met de namen van Negen en Twaalf, combineren de twee om "Sphinx" te vormen. Dat is een verborgen entiteit dat vastbesloten is om de mensen wakker te maken en de trekker over te halen op deze wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Terror in Resonance.

Vergelijkbare series

Death Parade
3 stemmen
Another
3 stemmen
Steins;Gate
2 stemmen
Tokyo Ghoul
2 stemmen
ERASED
2 stemmen
Terror in Resonance