Terriers

7.7 / 10
50 min
Misdaad, Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terriers, briljant maar gecanceld

De Amerikaanse zender FX heeft vandaag bekend gemaakt dat er geen tweede seizoen zal komen van de nieuwe serie Terries. De kijkcijfers van Terries vielen erg tegen, het waren zelfs de slechtste kijkcijfers van een nieuwe serie tot nu toe voor de zender. Er keken gemiddeld 970.000 mensen na de serie.
Dit erg goeie serie, maar als de kijkcijfers tegenvallen is er niks aan te doen.
Vorige aflevering
Hail Mary
Hail Mary
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Fan (gast)
07 dec 2010 22:21 -
Erg jammer dit! Vond dit echt een goeie serie :(
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00