Terriers

7.7 / 10
50 min
Misdaad, Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terriers, briljant maar gecanceld

De Amerikaanse zender FX heeft vandaag bekend gemaakt dat er geen tweede seizoen zal komen van de nieuwe serie Terries. De kijkcijfers van Terries vielen erg tegen, het waren zelfs de slechtste kijkcijfers van een nieuwe serie tot nu toe voor de zender. Er keken gemiddeld 970.000 mensen na de serie.
Dit erg goeie serie, maar als de kijkcijfers tegenvallen is er niks aan te doen.
Vorige aflevering
Hail Mary
Hail Mary
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
Fan (gast)
07 dec 2010 22:21 -
Erg jammer dit! Vond dit echt een goeie serie :(
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Vandaag, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Vandaag, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Vandaag, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Vandaag, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Vandaag, 10:00
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Vandaag, 09:00