Taxi

7.4 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.4 / 10
5seizoenen/114afleveringen/1978 - 1983 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min19781983 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:ABC
Taxi is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 12 september 1978.

De verhaallijn van de Taxi vindt plaats in de garage van een taxibedrijf, dat onder leiding van Louie De Palma staat. De Palma is autoritair en grofgebekt, maar er blijkt soms een blanke pit in die ruwe bolster te zitten. De overige karakters zijn chauffeurs, die op zoek zijn naar wat er meer in het leven is. Een opvallende rol was die van Latka Gravas, iemand uit een onduidelijk Oost-Europees land, die slecht Engels spreekt en een kinderlijk en naïef gedrag vertoont. In het tweede seizoen kwam Jim Ignatowski de gelederen versterken, hij verving hiermee John Burns die na het eerste seizoen niet meer terugkeerde. Jim was in het eerste seizoen al een keer in één aflevering te zien, toen hij als dominee zijnde Latka Gravas trouwde om hem zo aan een verblijfsvergunning te helpen. Jim is continu onder invloed van drugs en dit heeft overduidelijke gevolgen op zijn uitspraken die hij doet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 24

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Taxi.

Nieuws (4)

In deze column nemen we de lezer graag mee terug in de tijd. Want velen onder ons zullen nog wel eens terugdenken aan series die in de jaren '60, '70, '80 en '90 heel populair waren.
8 okt 2018
Het is de toon die de muziek maakt, wordt vaak gezegd. Maar soms is het ook de muziek die de serie maakt! Nou ja, misschien niet helemaal, maar een titelsong kan een serie wel degelijk leuker maken of juist...
18 mei 2017
8
Slechts één serie kan de winnaar zijn. Kijk naar alle Awards die elk jaar worden uitgereikt; de Emmy’s, de Golden Globes, de SAG. De CCA, de People’s Choice, de BAFTA’s en de Televizier Ring. Ook MijnSerie houdt elk...
5 feb 2016
20