Tannbach - Schicksal eines Dorfes

8.5 / 10
90 min
Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_John1257
9
11 mei 2019 10:25 -
Geeft een interessant en spannend beeld over de situatie van Duitsland vlak na de oorlog en volgt de gebeurtenissen van een aantal families. Liefde, haat, onbegrip, afgunst, kritiek, spionage, dood, nazi's, goed/ fout, alles komt voorbij in de levens van de verschillende families. De grote verschillen tussen de beide Duitsland worden op natuurlijke wijze maar toch spannend verbeeld. Het onbegrip voor elkaar en de bouw van de muur drijven families uit elkaar in figuurlijk maar ook letterlijke zin.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.