Surviving R. Kelly

7.1 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
2seizoenen/11afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkLifetime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20192020 (Beëindigd)
Netwerk:Lifetime
Surviving R. Kelly is een Amerikaanse documentaireserie van de zender Lifetime (US). De serie ging in première op 3 januari 2019.

Hij maakte met 12 Play misschien wel één van de lekkerste R&B platen ooit, maar probeer daar nog maar eens naar te luisteren na het zien van deze zesdelige docuserie. Toen hij met zijn grijpgrage vingers aan een veel te jonge Aaliyah zat, was al duidelijk dat R. Kelly niet helemaal fris onder de oksels was. Alle alarmbellen hadden af moeten gaan, maar er gebeurde niks. Het bleek slechts de opmaat voor nog veel meer geruchten over geweld, misbruik en pedofilie. Tot dusver leken de beschuldigingen van hem af te druipen als een teflon pan, tot nu. Voor het eerst spreken slachtoffers en mensen uit zijn inner circle zich uit over de beschuldigingen richting deze wolf in schaapskleren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Surviving R. Kelly.

Nieuws (1)

Op 17 juni zijn de winnaars bekend gemaakt van de MTV Movie & TV Awards.
18 jun 2019

Populaire reacties (1)

8
11 jan 2019
Dat deze man nog vrij rond loopt is ongelooflijk!!