Suits

8.5 / 10
#25 top 100
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De Emmy Award-nominaties zijn bekend gemaakt, nieuwe series, antwoorden op de prijsvragen, 13 Reasons Why, Arrow, Fargo en Gossip Girl. Al het nieuws dat deze week is uitgekomen, inclusief het nieuws van Comic-Con San Diego, kun je weer hieronder vinden.
Vandaag, 09:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Acteur Ben Lewis, te zien als William ‘Will’ Clayton in Arrow, krijgt een vaste rol in het achtste en laatste seizoen van de serie.
donderdag, 11:00
Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
ma 15 juli
Netflix heeft tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.
do 11 juli
Stranger Things, Ransom, Legion, Good Witch, Suits en The Affair. Maar ook ABC’s herfstschema, nieuwe series, gecancelde series en een vacature. Het is maar een kleine greep uit al het nieuws dat in week 27 uitkwam.
ma 8 juli
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
do 4 juli
4
Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première in juni 2011 en op 17 juli 2019 gaat het negende en laatste seizoen van start.
di 2 juli
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Suits. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
wo 10 juli
1
Castle, New Amsterdam (2018), Stranger Things, Orange Is the New Black, Suits of La Casa de Papel, welke serie staat er op jouw nog-te-kijken-lijst voor juli?
za 29 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
di 11 juni
Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network die hier te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2011 en op 17 juli start bij USA Network het negende seizoen.
di 4 juni