Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix vernieuwt Stranger Things, een nieuwe serie en meer Netflix nieuws

Netflix vernieuwt Stranger Things, een nieuwe serie en meer Netflix nieuws

Stranger Things krijgt een derde seizoen, Netflix heeft samen met Discovery Canada en CBC twee series vernieuwd en Netflix heeft een nieuwe animatieserie voor volwassenen besteld.

Verschillende bronnen melden dat Stranger Things van Netflix is vernieuwd met een derde seizoen. En dat is niet vreemd, gezien het enorme succes van de sciencefiction-serie en het feit dat de bedenkers al bezig zijn met het plannen van een reeks van vier of vijf seizoenen. Het tweede seizoen van Stranger Things gaat op 27 oktober van start bij Netflix en volgens bronnen is de verwachting dat in 2019 het derde seizoen van start gaat. Stranger Things maakt ook kans op één of meerdere Emmy Awards in 2017.


Netflix heeft twintig afleveringen van de nieuwe animatieserie Disenchantment besteld, een komische fantasy-/animatieserie voor volwassenen. En niemand minder dan Matt Groening (foto, The Simpsons) is de bedenker en ook uitvoerend producent, samen met Josh Weinstein. De twintig afleveringen worden verdeeld over twee seizoenen, het eerste seizoen van tien afleveringen zal naar verwachting in 2018 in première gaan bij de streamingdienst.

Disenchantment vertelt een verhaal uit het vervallen middeleeuwse koninkrijk Dreamland en volgt de avonturen van de jonge, alcoholistische prinses Bean (Abbi Jaconson), haar elfenvriendje Elfo (Nat Faxon) en haar persoonlijke demon Luci (Eric Andre). Het buitengewone drietal komt op hun pad trollen, feeën, dwergen, walrussen en andere ‘menselijke’ idioten tegen. John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding en Lucy Montgomery zullen alle stemmen inspreken.


De wel geïnformeerden onder ons weten al wat het betekent als Netflix aankondigt dat het samen met Discovery Canada een serie heeft vernieuwd. Het gaat hierbij uiteraard om Frontier (2016), met Jason Momoa (foto). Deze historische avonturenserie heeft al een tweede seizoen toegezegd gekregen, maar nu is er stilletjes ook een derde seizoen besteld, nog voor dat het tweede seizoen van start is gegaan.

Frontier (2016) is het verhaal over de gewelddadige strijd om de macht in de Noord-Amerikaanse bonthandel in de late 18e eeuw. Wanneer het tweede seizoen start, is nog niet bekendgemaakt. Het derde seizoen staat niet gepland als het allerlaatste.


Anne of Anne With An E is door CBC en Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen gaat in 2018 van start bij CBC en wereldwijd bij Netflix. Anne is gebaseerd op Anne of the Green Gables en gaat over het weesmeisje Anne met een E uit 1890.



Ga jij naar de nieuwe serie van Matt Groening kijken? Wat denk je van vier of vijf seizoenen van Stranger Things?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

HereIsTom
28 juli 2017, 14:41
Ik ben benieuwd of ze Stranger Things net zo goed kunnen houden als het eerste seizoen.
0
Log in om een reactie achter te laten