Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stranger Things is voor de helft klaar met de productie van het laatste seizoen

Stranger Things seizoen vijf is halverwege de productie, maar er zit nog steeds tijd op de griezelige klok van Vecna voordat het laatste seizoen begint.

Ross Duffer, die zijn Instagram-volgers op de hoogte heeft gehouden van de voortgang van de opnames van seizoen vijf, postte een foto van cast en crew met het bijschrift "Week 24. Gelukkig halverwege voor de beste cast en crew ooit."

De volgende slide in de post toonde Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt, die de knikker in de pot liet vallen die de voltooiing van de week markeerde.

Het laatste deel van de Netflix-serie stopte de productie tijdens de WGA- en SAG-stakingen in 2023. Seizoen vier kwam in 2022, opgesplitst in twee delen, die respectievelijk in mei en juli kwamen.Eind 2023, na de oplossing van beide stakingen, meldde de serie dat het van plan was om in januari 2024 aan het laatste seizoen te beginnen. Seizoen vijf startte de productie op 8 januari.

Maya Hawke, die Robin speelt in de serie, gaf onlangs een update over de productie van Podcrushed en grapte dat de serie een beetje vervloekt is.

"Onze showrunners, Matt en Ross, nemen veel verantwoordelijkheid. Ze hebben een geweldig team van schrijvers, maar ze zijn erg betrokken," vertelde ze aan presentatoren Penn Badgley, Nava Kavelin en Sophie Ansari. "Ze schrijven veel en ze zijn heel intens en serieus over de kwaliteit van het voortdurende schrijven, en het duurt lang om elk seizoen te schrijven, en het duurt lang om ze op te nemen."

Hawke kwam bij de serie in seizoen drie. Haar personage werkte samen met de geliefde Steve Harrington (Joe Keery) bij Scoops Ahoy in de Starcourt Mall.

Ze vervolgde: "We maken eigenlijk acht films. De afleveringen zijn erg lang."

De Duffer Brothers zeiden op de Happy Sad Confused-podcast dat de afleveringen korter zouden zijn in vergelijking met die in seizoen vier.

Volgens de actrice duurt het ongeveer een jaar om het laatste seizoen van de serie, dat uit acht afleveringen zal bestaan, op te nemen. De sciencefictionserie werd in februari 2022 vernieuwd met zijn vijfde en laatste seizoen.
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things