Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Finale Stranger Things heeft trailer

Running Up That Hill van Kate Bush speelt een grote rol in de trailer van de allerlaatste twee afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things.

Kate Bush zingt of je kunt voelen hoe het voelt, waarschijnlijk zullen wij als kijker dat nooit weten hoe het is om tegen een bijzonder vreemd monster van wereldformaat te vechten en tegen een heuvel op te rennen. Eleven en haar vrienden zullen daar wel achter komen in de allerlaatste twee afleveringen van de horror/fantasyserie Stranger Things. En beide afleveringen hebben een speelfilm lengte.


Alevering acht getiteld Papa heeft een lengte van ongeveer 1 uur en 20 minuten. Aflevering negen getiteld The Piggybag gaat maar liefst 2 uur en 15 minuten duren. Deze tijden zijn onder voorbehoud. MijnSerie heeft niet bevestigd kunnen krijgen dat dit ook precies de tijdsduur is, het is een indicatie. Misschien duurt de ene wat langer en de ander wat korter, maar lang duren ze wel.

In het eerste deel van het vierde seizoen werden de vrienden gescheiden en kwamen ze terecht in verschillende, al dan niet, enge en/of spannende avonturen. In de allerlaatste afleveringen zullen ze weer samen moeten komen om het ultieme kwaad te kunnen verslaan. De makers van de Netflix-serie, Matt en Ross Duffer, beloofden een extreem emotioneel einde en ook heel veel actie en spektakel.

Vanaf 1 juli kunnen de fans afscheid nemen van het vierde seizoen van de hitserie Stranger Things die in 2016 bij Netflix in première ging.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab
Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab
04x07
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TimGo10
22 jun 2022 18:03 -
Er komt gewoon nog een vijfde seizoen. Er is nog niks om afscheid van te nemen
Reageer
avatar_Mandy1966
22 jun 2022 22:19
Dat klopt helemaal, ik had wellicht wat duidelijker moeten schrijven dat het om het afscheid ging van het vierde seizoen.
Reageer
Stranger Things