Strange Evidence

7.5 / 10
43 min
Documentaire
Volg deze serie
7.5 / 10
4seizoenen/41afleveringen/2017 - heden
NetwerkScience Channel
4x10 13 augustus 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2017 - heden
Strange Evidence is een Amerikaanse documentaire van de zender Science Channel. De serie ging in première op 17 oktober 2017

Wereldwijd kijken 300 miljoen bewakingscamera's naar ons, op straten, op het werk en in onze huizen. Soms nemen ze beelden die niet lijken te volgen op de normale wetten van de natuurkunde. Een nieuwe Science Channel-serie onderzoekt mysteries die op tape worden vastgelegd en onthult de wetenschap achter enkele van de meest bizarre gebeurtenissen die ooit zijn opgenomen. Met een team van deskundigen die beeldmateriaal analyseren die de uitleg lijkt te onderdrukken, waaronder auto's op een snelweg, een standbeeld dat lijkt te bewegen, en een spontane vlammende fles.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Strange Evidence.

Nieuws (3)

Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
za 30 mei
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2019
Ook voor de maand juli hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
29 jun 2018
2