Step Up: High Water

6.5 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkYouTube Red
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:49 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:YouTube Red
Step Up: High Water is een Amerikaanse dramaserie van de zender YouTube Red. De serie ging in première op 31 januari 2018.

Welkom in Atlanta, de thuisbasis van High Water, de school voor uitvoerende kunsten. Wanneer tweelingen Tal en Janelle uit Ohio verhuizen, storten ze zich in een wereld waarin elke beweging een test is. Terwijl ze proberen hun nieuwe wereld te verkennen - op en naast de dansvloer - zullen ze ontdekken hoe diep ze bereid zijn te graven om hun dromen te realiseren en hun moment te grijpen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Step Up: High Water.

Nieuws (1)

YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
13 aug 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Glee
1 stem