Steins;Gate 0

8.5 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Tokyo MX
Steins;Gate 0 is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 12 april 2018.

Het duistere verhaal van Steins, een poort die leidt met de excentrieke gekke wetenschapper Okabe, die worstelt om te herstellen van een mislukte poging om Kurisu te redden. Hij besluit zijn levendige wetenschapper alter ego op te geven en in de steek te laten, in een poging om het verleden te vergeten. Wanneer alles normaal lijkt te zijn, wordt hij schijnbaar teruggetrokken in het verleden door een kennis te ontmoeten van Kurisu, die hem vertelt dat ze zijn begonnen met het testen van een apparaat dat de herinnering van een mens opslaat en een simulatie van hen creëert met hun kenmerken en persoonlijkheden . Okabe begint met testen en ontdekt dat de simulatie van Kurisu angst en nieuwe onverwachte tragedies heeft teruggebracht.

Zero is een verhaal dat gebeurtenissen uit de toekomst van het Beta Attractor-veld onderzoekt en bijdraagt aan het mogelijk maken van het einde van het originele verhaal.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Steins;Gate 0.
Steins;Gate 0