Special 7: Special Crime Investigation Unit

3,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
3,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
Special 7: Special Crime Investigation Unit is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 6 oktober 2019.

Lang geleden heersten draken over een wereld van elfen, dwergen, vampieren, homunculi en mensen. In het heden zijn draken zo goed als verdwenen, dus de overgeblevenen kozen ervoor samen te leven en hun uiterlijk leek op dat van mensen. Het jaar 2x19 in Tokio is meestal een tijd van vrede, maar een groep genaamd de Negen veroorzaakt chaos in hun zoektocht om de krachten van de draken te verkrijgen en de wereld te veranderen. De politie vormt een eenheid bestaande uit verschillende experts om tegen Negen te vechten; de Special Crime Investigation Unit - Special 7 (Tokunana). Deze individuen hebben vaardigheden die de gemiddelde mens overtreffen, in de mate dat er geruchten over rebellie tegen hen zijn. Een rookie, Seiji Nanatsuki, komt de eenheid binnen. Hoewel hij wordt geplaagd door andere leden met kleurrijke persoonlijkheden, probeert hij met zijn heldere geest en rechtlijnig denken zaken op te lossen waarbij Negen betrokken is. Zal hij in de zwaarste omstandigheden gerechtigheid kunnen vinden?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Special 7: Special Crime Investigation Unit.

Vergelijkbare series

Special 7: Special Crime Investigation Unit