Southern Gothic

7,0 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Southern Gothic is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 27 april 2020.

Er is een plek waar diepgewortelde spanningen en skeletten in de kast dik gesluierd zijn door door generaties aangeleerde etiquette en verborgen agenda's. Een plek waar de Grondwet en de Bijbel moeten worden gelezen, maar achter elke in de zon gedragen glimlach schuilt een duister geheim. Een plek die net zo schaduwrijk kan zijn als het modderige water dat er doorheen stroomt, vooral als het gaat om het plannen, plegen en verbergen van een misdaad. Zuid-gotiek benadrukt hoe rechtshandhaving in het Zuiden een persoonlijke zaak is en niet een wetenschappelijke, maar verkent de dubbelzinnige karakters, unieke omgevingen en het grenzeloze mysterie van moord in het Amerikaanse Zuiden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Southern Gothic.