Snowpiercer

7.5 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sean Bean gaat meerijden in Snowpiercer

Sean Bean springt in het tweede seizoen op de trein van Snowpiercer. Het eerste seizoen zal in 2020 worden uitgezonden en de productie van het tweede seizoen is onderweg.

Sean Bean (foto), bekend van onder andere Game of Thrones, Broken en World on Fire, zal in het tweede seizoen van de nieuwe sciencefictionserie Snowpiercer een vaste rol gaan spelen. Welke rol hij zal krijgen wordt nog onder de pet gehouden door TNT. De productie voor het tweede seizoen is onderweg net als de steeds doordenderende 1001 wagons van de eeuwig voortbewegende trein.In Snowpiercer is al zeven jaar lang de wereld bedolven onder een dikke laag sneeuw. De overlevenden zitten in een mega lange trein die rondjes rijdt over de aardbol. Klasse oorlogen, sociale onrecht en de politiek van de overlevenden spelen zich af in het meeslepende verhaal van Snowpiercer. De serie is gebaseerd op de toegejuichte film en graphic novel met de zelfde naam.

Naast Bean zijn Steven Ogg en Rowan Blanchard gepromoveerd tot vaste castleden van de serie in het tweede seizoen. Wanneer het eerste seizoen van Snowpiercer van start zal gaan is nog steeds niet bekend gemaakt. De serie zal in Nederland bij Netflix te zien zijn.
Vorige aflevering
994 Cars Long
994 Cars Long
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2