Snowpiercer

7.5 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sean Bean gaat meerijden in Snowpiercer

Sean Bean springt in het tweede seizoen op de trein van Snowpiercer. Het eerste seizoen zal in 2020 worden uitgezonden en de productie van het tweede seizoen is onderweg.

Sean Bean (foto), bekend van onder andere Game of Thrones, Broken en World on Fire, zal in het tweede seizoen van de nieuwe sciencefictionserie Snowpiercer een vaste rol gaan spelen. Welke rol hij zal krijgen wordt nog onder de pet gehouden door TNT. De productie voor het tweede seizoen is onderweg net als de steeds doordenderende 1001 wagons van de eeuwig voortbewegende trein.



In Snowpiercer is al zeven jaar lang de wereld bedolven onder een dikke laag sneeuw. De overlevenden zitten in een mega lange trein die rondjes rijdt over de aardbol. Klasse oorlogen, sociale onrecht en de politiek van de overlevenden spelen zich af in het meeslepende verhaal van Snowpiercer. De serie is gebaseerd op de toegejuichte film en graphic novel met de zelfde naam.

Naast Bean zijn Steven Ogg en Rowan Blanchard gepromoveerd tot vaste castleden van de serie in het tweede seizoen. Wanneer het eerste seizoen van Snowpiercer van start zal gaan is nog steeds niet bekend gemaakt. De serie zal in Nederland bij Netflix te zien zijn.
Vorige aflevering
994 Cars Long
994 Cars Long
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00