Snowpiercer

7.6 / 10
46 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
ma 1 februari
8
TNT heeft Snowpiercer vernieuwd met een derde seizoen, nog voordat het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie in première is gegaan.
vr 22 januari
1
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3
De treinreis van Snowpiercer is nog niet aangekomen bij het eindstation. De voortdenderende trein op een in sneeuw en koude gehulde aarde start eerder dan verwacht bij Netflix.
17 dec 2020
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie nieuwe serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
2 jan 2021
8
De Snowpiercer-trein dendert nog even lekker door. TNT heeft aangekondigd wanneer het tweede seizoen van start zal gaan.
9 okt 2020
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
17 jul 2020
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
3 jul 2020
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
25 mei 2020
2
Snowpiercer zal wekelijks door Netflix worden uitgezonden, tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT.
24 apr 2020
2
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
4 apr 2020
1
Snowpiercer is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender TNT. Het eerste seizoen komt in mei beschikbaar, zo werd gisteren bekend.
17 jan 2020