Sexy Beast

-
40 min
Drama
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkParamount network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2020 - heden
Genres:Drama
Sexy Beast is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première op 30 november -0001.

Vertelt het verhaal van Gal Dove, een briljante dief, die tijdens de levendige en wufte jaren negentig, afdaalt naar de verleidelijke waanzin van de criminele wereld in Londen. De serie onderzoekt de vroege dagen van de ingewikkelde relatie van Gal met Don Logan, een vicieuze gangster met wie Gal een partnerschap aangaat; het begin van zijn associatie met crimineel meesterbrein Teddy Bass; en hoe Gal DeeDee ontmoette en verliefd werd, een volwassen filmster die zijn vrouw zou worden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sexy Beast.

Nieuws (2)

De week van 13 tot en met 19 juli zat weer bijna als vanouds vol met nieuws. Al blijven de berichten van het starten van opnames nog steeds achter.
20 jul 2020
Vorig jaar bestelde Paramount Network een serie van de film Sexy Beast, maar het netwerk heeft de plannen gecanceld.
19 jul 2020