[email protected]

8.3 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkCanvas/Ketnet
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20132013 (Beëindigd)
[email protected] is een Belgisch documentaireprogramma van de zender Canvas/Ketnet. De serie ging in première op 3 april 2013.

Annick Ruyts gaat met de driedelige documentaire [email protected] op zoek gaat naar het seksleven van de Vlaming vandaag. Hoe staat de Vlaming anno 2013 écht tegenover seks?

In de media worden we haast dagelijks overstelpt met de meest uiteenlopende tips om ons seksleven te verbeteren. Orgasmes, de G-spot en allerhande seksuele theorieën en technieken worden om de haverklap, al dan niet wetenschappelijk, opnieuw ontdekt. En ondertussen worden we om de oren geslagen met vaak intimiderende cijfers over hoe vaak we het doen. Sex sells, sex is hot, sex is all over.
Maar hoe dicht staat dat allemaal bij ons eigen bed? Annick Ruyts trekt door Vlaanderen op zoek naar wat ons seksueel echt bezighoudt. Aan mannen en vrouwen van alle generaties stelt ze vragen over seks vroeger en nu. Ze praat met experts en gaat in het rijke VRT-archief op zoek naar beelden die mooi illustreren hoe anders we vroeger met seks omgingen.
Annick Ruyts: “Ik heb dit programma gemaakt omdat er zo veel over seks geschreven wordt we ons meer en meer beginnen afvragen wat er normaal is en wat niet, omdat er zo veel veranderd lijkt de laatste 50 jaar, omdat ik samen met Canvas de vinger aan de pols wil houden met maatschappelijke thema’s en omdat ik zelf razend benieuwd ben naar wat er vandaag leeft.”
In de eerste aflevering vraagt Ruyts zich af of we, met alle mogelijkheden van vandaag, meer genieten van seks. We krijgen bewust en onbewust heel wat input over hoe het zou kunnen zijn. Maar wat hebben daar echt aan?
In de tweede aflevering wordt onderzocht of het internet een invloed heeft op ons seksleven en welke uitdagingen het gebruik van sociale media met zich meebrengt. En in de derde aflevering stelt ze vast dat er toch nog heel wat taboes bestaan rond seks en gaat ze na of de zogenaamde nieuwe preutsheid in opmars is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie [email protected]

Vergelijkbare series