Scooby-Doo! Mystery Incorporated

7.6 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/56afleveringen/2010 - 2018 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20102018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Scooby-Doo! Mystery Incorporated is een Amerikaanse animatieserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 17 juli 2010.

De serie brengt de volledige originele cast, Scooby-Doo, Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley, en Daphne Blake, weer bij elkaar. Ze wonen in deze serie in een klein plaatsje genaamd Crystal cove, dat al eeuwenlang bekend staat om z’n bovennatuurlijke verschijningen zoals spoken en demonen.

De oudere generatie van het dorp probeert deze verschijnselen zoveel mogelijk uit te buiten om toeristen te lokken. Dit staat op gespannen voet met Scooby-Doo en co, die zelf niet geloven dat er werkelijk monsters aanwezig zijn en denken dat alle verschijnselen logisch te verklaren zijn. Ze proberen dit dan ook koste wat het kost te bewijzen. De serie focust zich verder op een groeiende relatie tussen Velma en Shaggy, en tussen Fred en Daphne. Tevens krijgt de groep te maken met een man genaamd Mr. E, die meer af lijkt te weten van alles wat er in Crystal Cove gebeurt.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 4
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Scooby-Doo! Mystery Incorporated.

Populaire reacties (1)

avatar Guido007
8
28 Mei 2021
De beste Scooby doo serie die er is. Een aaneenlopend verhaal dat 2 seizoen te volgen is. Voor een kindershow komen hier duistere thema's in voor, zoals moord. De karakters zijn heel goed uitgewerkt en de monsters zijn origineel bedacht. Top seeie
Scooby-Doo! Mystery Incorporated