Rust

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor Rust van Showtime

Onder andere Maura Tierney (The Affair) speelt in het familie drama Rust, die te zien zal zijn op Showtime.

Rust is gebaseerd op het boek van Philipp Meyer, genaamd American Rust. Het wordt verwacht dat de productie van de serieaanpassing eind maart van start gaat in Pittsburgh. De serie speelt zich af in het stadje Rust Belt in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De serie volgt politiechef Del Harris, wiens Amerikaanse droom niet is uitgekomen. Harris wordt op de proef gesteld wanneer de zoon van Grace Poe, de vrouw van wie hij van houdt, wordt beschuldigd van moord.

Jeff Daniels speelt Del Harris, Maura Tierney vervult de rol van Grace Poe. Alex Neustaedter (Colony) speelt Billy Poe, de zoon die wordt beschuldigd van moord. Bill Camp (The Night Of) speelt Henry English, een gehandicapte, voormalig staalarbeider en weduwnaar. Henry heeft de volledige zorg over zijn zoon Isaac, gespeeld door David Alvarez (West Side Story). Als Isaac wegloopt moet Henry zijn dochter uit New York laten overkomen. Zijn dochter wordt gespeeld door nieuwkomer Julia Mayorga.

Embed from Getty Images
Maura Tierney
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Vandaag, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Gisteren, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5