Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Peter Rotthier geeft "Roomies - Eerste aflevering" een 7.5.
Geschreven door Peter Rotthier op 20 Oktober 2022.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Roomies - Eerste aflevering

De serie Roomies volgt twee lesbische vriendinnen en twintigers Bibi en Ama die bij elkaar intrekken op een appartement in Brussel, in de hoop een betere versie van zichzelf te worden.

Roomies is een serie over twee lesbische vriendinnen en twintigers Bibi (Ahlaam Teghadouini, Grond) en Ama (Laura De Geest, F*** you very, very much) die bij elkaar intrekken in een appartement, waarbij ze hopen een betere versie van zichzelf te worden.

Bibi en Ama zijn echter geen koppel. Het is zelfs zo dat Bibi nog twijfelt over haar seksuele identiteit. Ama daar en tegen is op en top lesbisch en dat wordt al vlug duidelijk gemaakt in het begin van de eerste aflevering. Ze heeft pas een eind gemaakt aan haar relatie en heeft dus het geluk dat ze samen met Bibi een huis kan delen in Brussel.

In de eerste scenes merk je ook al dat het tweetal totaal verschillend zijn. Terwijl Ama eerder zorgeloos door het leven lijkt te gaan, is Bibi meer het verzorgende type. Zij zorgt ervoor dat alles netjes ligt en het huis opgeruimd wordt.

Veel meer valt er over een eerste aflevering van amper dertig minuten niet te zeggen. Het is in series met korte afleveringen zoals in vele gevallen een kennismaking met de hoofdpersonages en de personages die in de toekomst geregeld het pad van de twee dames zullen kruisen.

Daarbij is het ook nog wat wennen aan de personages omdat je nog niet direct weet welke richting het verhaal zal uitgaan. Leven Ama and Bibi hun eigen leven of zullen ze naar elkaar toegroeien?
Video on youtube
Volg Roomies
Vorige aflevering
Ça claque
Ça claque
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Ruud56
20 nov 2022 04:19 -
Leuke serie, er mag van mij gerust een tweede seizoen komen.
En aan meneer Rotthier, best nog een paar afleveringen zien voordat je een recensie schrijft
Reageer
avatar_rotthierpeter
20 nov 2022 12:04 -
Ruud56, deze recensie gaat specifiek over de eerste aflevering.
Reageer
Roomies