Rocket Monkeys

-
15 min
Animatie
Volg deze serie
3seizoenen/129afleveringen/2013 - 2017 
NetwerkSyndication
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:15 min20132017 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndication
Rocket Monkeys is een Canadese animatieserie van de zender Syndication. De serie ging in première op 10 januari 2013.

Ze zijn misschien niet de slimste apen in het universum, maar ze zijn zeker de meest vermakelijke. Rocket Monkeys laat de wereld kennismaken met de broers Gus en Wally, twee onbeholpen apen die hun dagen doorbrengen met het verwoesten van chaos op intergalactische schaal.

Met stemwerk van enkele van de slimste komedie-sterren van Canada, waaronder Mark McKinney (stem van Lord Peel), Seán Cullen (stem van Gus) en de introductie van Mark Edwards (stem van Wally), onderzoekt Rocket Monkeys de bizarre en hilarische kosmische heldendaden van broers en zussen van primaten Gus en Wally. Op onverklaarbare wijze belast met het uitvoeren van allerlei belangrijke missies, veroorzaken de broeders meer intergalactische rampen dan ze ooit zouden kunnen voorkomen. Gelukkig hebben ze veel hulp van YAY-OK, hun onstuimige en toegewijde (zij het enigszins verouderde) robot.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 52
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 51
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Rocket Monkeys.
Rocket Monkeys