River of No Return

9.5 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
9.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkDiscovery Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Reality
River of No Return is een Amerikaans realityprogramma van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 6 oktober 2019.

In de Frank Church Wilderness zijn de enige middelen voor transport en toegang tot voorraden via de grootste niet-ingedamde rivier in Noord-Amerika, de Salmon River, meestal aangeduid als "The River of No Return". De rivier is zo'n uitdaging om te navigeren dat het ooit werd beschreven door Lewis en Clark als "schuimend en brullend door rotsen in elke richting, om de doorgang van iets onmogelijk te maken." Onder deze omstandigheden pakken de bewoners van "The Frank" het dagelijkse leven aan in een van Amerika's laatste grenzen - van twintigers die hun grenzen willen testen tot de levende legendes van de rivier die ervoor hebben gekozen hun leven daar door te brengen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie River of No Return.
River of No Return