Rick and Morty

8.5 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met vierde seizoen Rick and Morty

Rick and Morty is een Amerikaanse animatieserie die in 2013 in première ging bij Adult Swim. Op 1 november 2019 ging het vierde seizoen van start bij die zender.

Dat was na een lange pauze, want in oktober 2017 werd het derde seizoen afgesloten. De serie gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen.

Vorig jaar werd bekend dat Adult Swim maar liefst zeventig nieuwe afleveringen van de populaire serie heeft besteld. Rick and Morty gaat over de geniale wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty, die door verschillende universums kunnen reizen om avonturen te beleven en rampen op te lossen. Daarmee komen ze vaak in vreemde en komische situaties terecht.

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Rick and Morty te zien zal zijn vanaf zondag 22 december 2019.

Vorige aflevering
Star Mort: Rickturn of the Jerri
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00