Rick and Morty

8.6 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met vierde seizoen Rick and Morty

Rick and Morty is een Amerikaanse animatieserie die in 2013 in première ging bij Adult Swim. Op 1 november 2019 ging het vierde seizoen van start bij die zender.

Dat was na een lange pauze, want in oktober 2017 werd het derde seizoen afgesloten. De serie gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen.

Vorig jaar werd bekend dat Adult Swim maar liefst zeventig nieuwe afleveringen van de populaire serie heeft besteld. Rick and Morty gaat over de geniale wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty, die door verschillende universums kunnen reizen om avonturen te beleven en rampen op te lossen. Daarmee komen ze vaak in vreemde en komische situaties terecht.

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Rick and Morty te zien zal zijn vanaf zondag 22 december 2019.

Vorige aflevering
Rattlestar Ricklactica
04x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Vandaag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00