Revolution

7.7 / 10
43 min
Drama, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Character Chart Revolution

Hebben jullie al een download weten te bemachtigen van de eerste aflevering van Revolution? Zo ja, dan weet je al hoe ontzettend goed de serie is. Zo nee, ga dan snel op zoek en ga kijken!

Als je het al gezien hebt staat hieronder een mooie character chart waarin je alle connecties nog een rustig kunt nalezen. Als je het nog niet hebt gekeken zal ik nog even wachten met het bekijken van de character chart. Het bevat spoilers.
Vorige aflevering
Declaration of Independence
Declaration of Independence
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_mvdl85
13 sep 2012 10:42 -
valt wel mee, zo goed is deze serie niet! echt zon standaard amerikaanse serie
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3