Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Revolution vanaf november te zien bij Veronica

Wat gebeurt er als de wereld voor altijd zonder stroom zit? In Revolution krijgt de mensheid te maken met een mysterieuze black out waardoor er geen elektriciteit meer is. Computers, vliegtuigen, auto’s, telefoons, lampen en alle andere apparaten die stroom nodig hebben, werken niet meer. Ondanks dat het de 21e eeuw is, lijkt het er niet meer op.

Vijftien jaar na de black out heersen er lokale milities in Amerika. Danny (Graham Rogers) wordt door een militie ontvoerd om onverklaarbare redenen. Zijn zus Charlie (Tracy Spiridakos) laat het er niet bij zitten en wil Danny bevrijden. Hiervoor moet ze contact zoeken met haar vervreemde oom Miles (Billy Burke), die ooit marinier was en nu een teruggetrokken leven leidt. Charlie en Miles starten samen een zoektocht naar Danny in een gevaarlijke wereld zonder technologie. Tijdens dit avontuur ontdekken ze steeds meer over de mysterieuze black out en vermoeden ze dat er mensen zijn die meer weten over de jarenlange, wereldwijde stroomuitval...

Vanaf maandag 18 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica met dubbele afleveringen.
Vorige aflevering
Declaration of Independence
Declaration of Independence
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
15 okt 2013 21:03 -
Reacties op deze serie zijn wisselend, zag dat er ook een 2e seizoen aan zit te komen, dus toch maar eens kijken wat ik zelf van deze serie vind? Op 24 november begint Vikings bij Film1, hier kijk ik persoonlijk meer naar uit.
Reageer
avatar_anonymous
16 okt 2013 19:28 -
Ja klopt. Waren wel wat meer positieve dan negatieve recencies dus ik ga Revolution wel een kans geven, lijkt me ook best interessant. Was wel erg lang wachten op deze serie, stond al vanaf begin van het jaar op de site van Veronica dat Revolution in 2013 te zien zal zijn.
Reageer
avatar_anonymous
04 dec 2013 17:34 -
Ik vind dit 1 van de beste series welke op dit moment draait. Elk seizoen word steeds beter! Deze serie leunt zwaar op ijzersterk acteer werk, en emoties. En dat word naar mijn mening prachtig neergezet, evenals de verhaallijn. Je blijft constant met vragen zitten, waardoor je in een volgende aflevering wil zien of deze worden beantwoord.

Het heeft wat weg van The Walking Dead (grote delen van de wereld verwoest, survival of the fittest), alleen er gebeurd wat meer. Bij The Walking Dead val je af en toe bijna in slaap omdat er weinig gebeurd in een bepaalde aflevering, dat heb je hier absoluut niet. Een aanrader!
Reageer
avatar_anonymous
22 jan 2014 14:09 -
weet iemand wanneer seizoen 2 komt dan? las in de Veronica gids dat maandag de laatste 2 afleveringen waren :(
Reageer
avatar_Olga2000
02 maa 2014 14:29 -
Seizoen 1 is nu op Netflix te bekijken. Seizoen 2 zal ongetwijfeld later toegevoegd worden. Die wordt nu in Amerika uitgezonden.
Reageer
Revolution