Rappers In De Sneeuw

-
60 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/4afleveringen/2012 - heden
NetwerkRTL 5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2012 - heden
Genres:Reality
Netwerk:RTL 5
Rappers In De Sneeuw is een Nederlandse realityserie van de zender RTL 5. De serie ging in première op 30 november -0001.

RTL5 komt met een nieuw programma: 'Rappers In De Sneeuw'. Rappers Negativ, Keizer, Brace en Darryl zijn vanaf zondag 18 november te zien tijdens hun reis door Canada.

De rappers worden naar de middle of nowhere gestuurd voor een tocht langs het ruige landschap van Canada. De overgang van chillen naar rillen is enorm. In een nagenoeg onbewoond gebied ontmoeten Negativ, Keizer, Brace en Darryl de lokale bevolking, raken ze flabbergasted door de schitterende ongerepte natuur maar zijn ze ook verbijsterd door de gevolgen van smeltende ijskappen, ontbossing en olievervuiling. Ze komen oog in oog te staan met beren, gaan op zoek naar walvissen en slapen in een tentje midden in de ruige wildernis. Aangemoedigd door wat de rappers zien, zetten ze de schijnwerpers op het werk van Greenpeace daar. De expeditie is confronterend, verbazingwekkend en adembenemend wat de uitgesproken matties gelijk aanzet tot het maken van een rap. Door een vette rap geven de jongens een saai onderwerp als natuur wat meer ‘swag’. In vier afleveringen is te zien hoe de rap uitgroeit tot een indrukwekkend nummer dat ook uitgebracht zal worden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Rappers In De Sneeuw.

Vergelijkbare series