Rampvlucht

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_mvdl85
8
09 okt 2022 16:52 -
Hele goede serie van eigen bodem!
Reageer
avatar_BlackBiker
8.5
09 okt 2022 12:04 -
Gisteren heb ik deze serie via terugkijken in één keer uitgekeken. Wat een goede serie!
Als ik Wikipedia mag geloven dan wordt het verhaal behoorlijk compleet en goed verteld. Ook dat er nog steeds vragen zijn wordt wel duidelijk.
De disclaimer vooraf is wel een beetje jammer. Zo weet je nog steeds niet wat er nu voor het dramatische effect bij is bedacht en wat er echt is gebeurd. Werd Dekker bijvoorbeeld echt gevolgd? Dat zijn toch wel dingen die je graag wilt weten.
Ook Asha Willems heeft niet echt bestaan maar is samengesteld uit een aantal andere, wel bestaande, mensen. Dat is natuurlijk artistieke vrijheid, maar het laat je wat raden naar hoe sommige dingen echt zijn gegaan.

De acteerprestaties zijn alleszins redelijk te noemen. Joy Delima (Asha) vond ik lekker naturel spelen.
Wat ik behoorlijk goed vond is hoe de hoofdrolspelers van toen zijn neergezet. Toen ik het eerste shot bij de gemeente Amsterdam zag, zag ik direct dat Ed van Thijn daar stond. Kan natuurlijk niet, maar de gelijkenis was treffend. En zo waren er meer die ik gelijk herkende.
Ook verfrissend eens een Nederlandse productie te zien zonder Barry Atsma en Frank Lammers :-)

Ik ben niet echt zo van de Nederlandse producties, maar deze serie heeft op mij indruk gemaakt. In één keer uitgekeken en ondanks dat je het verhaal redelijk kent, toch steeds benieuwd hoe het verder gaat. Prima. Een aanrader!
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_Arjensky
09 okt 2022 13:13
Er is op 5 oktober een documentaire uitgezonden die het terugkijken zeker waard is.
Reageer
avatar_BlackBiker
09 okt 2022 13:25
Dank voor de tip! Die ga ik zeker even terugkijken.
Reageer
avatar_seriefanconny
8.2
04 okt 2022 06:40 -
Niet overgedramatiseerd. Voor mij veel nieuwe info. Ik weet nog wel waar ik was toen dit zeer slechte nieuws naar buiten kwam. Een goede serie. Gelukkig niet de acteurs die je vaak terug ziet, leidt anders alleen maar af van het verhaal. Boeiend!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Rampvlucht