Radiant

8.3 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
2seizoenen/42afleveringen/2018 - heden
NetwerkNHK
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:NHK
Radiant is een Japanse animatieserie van de zender NHK. De serie ging in première op 6 oktober 2018.

Seth is een aspirant-tovenaar uit het gebied Pompo Hills. Zoals alle tovenaars is hij een 'besmette', een van de weinige levende wezens die het contact overleefde van de Nemesis-wezens die uit de lucht waren gevallen en die alles wat ze aanraken besmetten en decimeren. Omdat hij immuun voor hen is, wil Seth Hunter worden en de Nemesis bevechten. Maar meer dan dat, Seth wil deelnemen aan een zoektocht die verder gaat dan de eenvoudige jacht op monsters. Hij wil de Radiant vinden, hun veronderstelde wieg. Geholpen door een factie van collega-tovenaars, reist hij de wereld af op zoek naar de Radiant, onder het strenge onderzoek van de Inquisitie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 21

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Radiant.

Nieuws (3)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018
Net als in september hebben we alle* nieuwe series die in oktober 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.
27 sep 2018

Vergelijkbare series