Project P Stop het pesten

-
45 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/4afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkRTL 5
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:RTL 5
Project P Stop het pesten is een Nederlandse realityserie van de zender RTL 5. De serie ging in première op 28 april 2014.

Zit jij op de middelbare school en word je verschrikkelijk gepest en ben je dat spuugzat? Of ken je iemand die ernstig gepest wordt? Johnny de Mol gaat het opnemen voor gepeste jongeren. Helaas is pesten onder scholieren nog steeds een groot probleem. 15% van alle middelbare scholieren wordt stelselmatig gepest en 800 kinderen blijven iedere dag thuis omdat ze niet meer naar school durven. In het programma maakten gepeste jongeren met een verborgen camera beelden van het pesten op school. In elke aflevering stond een andere leerling centraal. Samen met de presentator stelde de leerling deze misstanden vervolgens voor aan de klas, waarbij ze vervolgens in gesprek gingen om zo tot een oplossing te komen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Project P Stop het pesten.

Vergelijkbare series