Private Practice

7.8 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NET 5 series 3 maart uit op dvd: Ghost Whisperer S4 en Private Practice S2

In de populaire dramaserie Ghost Whisperer: het complete vierde seizoen is de dood soms een nieuw begin.
Dat geldt in ieder geval voor Melinda (Jennifer Love Hewitt) en Jim (David Conrad), wanneer de dood hun leven op z’n kop zet, maar hen tevens een tweede kans in de liefde geeft. Seizoen 4 telt 23 afleveringen waarin we zien hoe haar relaties met Jim, Delia (Camryn Manheim), Eli (Jamie Kennedy) en Ned (Christoph Sanders) op de proef worden gesteld.

Private Practice
Van de Golden Globe-winnende maker van Grey’s Anatomy is nu het tweede seizoen van Privat Practice verschenen.
Check hoe het gaat met de neonatale chirurg van de Oceanside Wellness Group, Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar eeuwig vrijgezelle collega’s. Met een sterrencast met onder andere Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell.
Op deze 6-disc DVD set staat ook nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal. Voor de echte fans.
Vorige aflevering
In Which We Say Goodbye
In Which We Say Goodbye
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
woensdag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
woensdag, 15:00