Preaching Evil: A Wife on the Run with Warren Jeffs

6,0 / 10
47 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkPeacock
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min20222022 (Beëindigd)
Netwerk:Peacock
Preaching Evil: A Wife on the Run with Warren Jeffs is een Amerikaanse documentaire van de zender Peacock. De serie ging in première op 26 april 2022.

Vertelt het verhaal van de polygame sekteleider Warren Jeffs door de ogen van zijn favoriete vrouw Naomi Jessop. De serie van 4 afleveringen geeft een uniek perspectief in een van de meest beruchte sektes met een exclusief interview met Jessop, die Jeffs' persoonlijke schrijver was en aan zijn zijde stond bij elke stap van zijn dramatische opkomst aan de macht en zijn val uit de gratie. De serie bevat interviews met Jeffs' ex-vrouw Vicki Thompson en hun kinderen Wendell en Sarah, leden van de wetshandhaving die een belangrijke rol speelden bij de inval op de Zion Ranch en de advocaten die betrokken waren bij de veroordeling van Jeffs.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Preaching Evil: A Wife on the Run with Warren Jeffs.
Preaching Evil: A Wife on the Run with Warren Jeffs