Politie 24/7

7.2 / 10
45 min
Documentaire, Reality
Volg deze serie
7.2 / 10
2seizoenen/28afleveringen/2018 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2018 - heden
Netwerk:Een
Politie 24/7 is een Belgische realityserie van de zender Een. De serie ging in première op 5 februari 2018.

Drie maanden lang werd er dag en nacht gefilmd en voor de allereerste keer werden er camera’s toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen, van waaruit alle interventies worden aangestuurd.

Vaste camera’s, body-cams en mobiele cameraploegen registreerden de dagelijkse realiteit in de telecommandokamer, in vijf commissariaten, in de combi’s van de interventieteams, bij de wijkteams, de snelle responseteams, de mobiele eenheid, de gerechtelijke afhandeling, het hondenteam en het fietsteam. Het resultaat is verrassend: een mix vol spannende interventies en emotionele getuigenissen van het grootste politiekorps van België. Een korps dat zich elke dag opnieuw ten dienste stelt van de meer dan 500.000 inwoners in Antwerpen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 2
0 / 14

Recensies (1)

Politie 24/7 - Eerste aflevering

8

Nieuws (5)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 jan 2020
1
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
30 dec 2019
Donderdag maakte de Vlaamse zender Eén zijn najaarsprogrammering bekend. Peter Rotthier meldt wat de zender de komende tijd gaat lanceren.
16 aug 2018
1