Perry Mason (2020)

7.5 / 10
59 min
Misdaad, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_PFTM
-
30 sep 2020 11:58 -
Het verhaal sleept zich nogal voort, vooral in de eerste 4 afleveringen. Daarna komt er wat meer tempo in, maar dan komen dan weer opeens dingen uit de lucht vallen. Misschien dat het heel logisch is als je 100% gefocust kijkt, maar dat houd ik geen 8 uur vol. De hoofdrolspeler heeft al die tijd steeds dezelfde gezichtsuitdrukking, wat op de duur gaat irriteren. Gelukkig zijn de acteurs en actrices in de bijrollen een stuk beter en zijn ook hun rollen interessanter.
Reageer
avatar_EdwinHaas
-
13 aug 2020 15:04 -
Perry Mason is vaak verfilmd. In deze versie is nergens op bespaard en wordt een beeld van 1932 geweldig neergezet. In het begin is hij inderdaad een soort antiheld. Maar dat is meer de omgeving als de houding.
Deze serie is een echte aanrader. Doe het in eerste instantie om filmische reden. Om de schoonheid. Daarna om het verhaal. Daarna om alles.
Ik hoop op een vervolg. Een vette 9.
Reageer
avatar_Christophe
-
09 jul 2020 14:57 -
Mijn eerste reactie (na 2 afleveringen) is ook tweedelig. Goed vond ik het acteerwerk, de sfeerschepping en het script. Niet zo goed vond ik het cliché 'antiheld-gedoe', wat zo typisch is voor zoveel HBO series. Geef mij maar gewoon echte helden en sinistere slechteriken met een hint van goedheid in hun ziel. En om eerlijk te zijn, soms kwam het allemaal wat té gekunsteld over... Maar zeker niet slecht. Ik ga alleszins verder kijken ;-)
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.