People Magazine Investigates

7.3 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
6seizoenen/76afleveringen/2016 - heden
NetwerkInvestigation Discovery
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2016 - heden
People Magazine Investigates is een Amerikaanse documentaire van de zender Investigation Discovery. De serie ging in première op 7 november 2016.

Investigation Discovery en People magazine werken samen om enkele van de meest spraakmakende misdaadzaken in de recente geschiedenis opnieuw te onderzoeken. De serie van een uur brengt kijkers verhalen over verraad, verborgen geheimen en onbezongen helden, gescheurd van de pagina's van een van de beste weekbladen van het land. Deze verhalen overstegen nieuws en werden onderdeel van de popcultuur, waarbij ze schokkende wendingen, nieuw bewijs en onverwachte oplossingen onthulden. In elke aflevering zijn exclusieve interviews met People's journalisten, archiefbeelden, hercreaties en verslagen uit de eerste hand van degenen die het dichtst bij de onderzoeken staan, met elkaar verweven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 15
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie People Magazine Investigates.
People Magazine Investigates