Outlier

7.1 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:HBO
Outlier is een Noorse misdaadserie van de zender HBO. De serie ging in première op 1 december 2020.

Outlier is een tv-serie met Benjamin Noble, Anethe Alfsvåg en Adrian Aresønn Norwich. Een jong meisje wordt vermoord aangetroffen in een campingresort en crimineel psycholoog Maja Angell gelooft dat de politie de verkeerde man heeft gearresteerd .
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Outlier.

Populaire reacties (1)

avatar italklaas
-
01 okt 2021
Normaal gesproken laat ik vaak een reactie achter als ik de hele serie heb bekeken, dit keer wil ik dit graag doen terwijl ik net ben begonnen met aflevering 4. Ik ben gek op Scandinavische films en series en ook deze keer moet ik zeggen dat dit best een mooie serie is. Het verhaal is niet slecht, veel mooie natuur, maar er is iets waar ik mij aan irriteer en dat is de rol van Maya Angell. Op de 1 of andere manier vind ik niet dat zij een actrice is, ik kan zelfs niet eens uitleggen waarom. Als je bv. bij ImdB naar de complete cast gaat kijken, zie je dat alle acteurs bijna geen verleden hebben in de filmwereld. Maar ondanks dat, spelen ze een goede rol. Ik ga de serie sowieso afkijken, maar met mijn eindwaardering zal zeker 2 sterren minder zijn, alleen door de hoofdrolspeelster. Het is niet mijn bedoeling om mensen er van te weerhouden om deze serie te kijken, zeker niet, maar ik ben benieuwd wat anderen er van vinden.

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Coyote (2021)
2 stemmen
Capitani
2 stemmen
Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Outlier