Outcast

7.3 / 10
43 min
Drama, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Howdiebelg
7
16 Sep 2018 19:42 - 22 Sep 2021 04:49
Is de release data van seizoen 2 niet verkeerd? Volgens tv.com zitten jullie er een jaar naast. http://www.tv.com/shows/outcast/episodes/
Reageer
avatar_240980toos
8
09 Aug 2017 21:42 - 09 Aug 2017 21:45
Ik begon zonder verwachting aan deze serie en moet zeggen de serie krijgt steeds meer grip op me, het word boeiender met elke aflevering.. echte horror nee, meer mystery/horror/thriller combi.. maar ben verast ..

Kijkt heerlijk weg, dikke 8,5 voor het 1e seizoen.. op naar s2
Reageer
avatar_CC11
4.8
11 Jun 2016 20:18 -
De pilot was al niet erg overtuigend maar wat volgt in de tweede aflevering is zonder meer zwak.
Op een klein kunstje in de allerlaatste minuut na gebeurt er een hele aflevering eigenlijk zo goed als niets dat ook maar enigszins op horror lijkt.
Door de jaren heen heb ik op diverse zenders testbeelden gezien die boeiender en spannender waren dan wat deze serie brengt dus ik hou het hiermee voor bekeken.
Gewoon zonde van de zendtijd.
Reageer
avatar_CC11
4.8
03 Jun 2016 15:21 - 22 Sep 2021 04:49
Horror, het is en blijft een genre apart.
Blijkbaar is deze serie ook op een, voor mij althans volkomen onbekende, strip gebaseerd.
Zoals je heden ten dage mag verwachten zijn de "special effects" in ieder geval in orde te noemen maar wat mij betreft is dat niet voldoende om deftige horror neer te zetten.
Als ik tegenwoordig al horror kijk kan ik niet anders dan een vergelijking maken met de film "The Conjuring" uit 2013 met onder andere de geweldige Vera Farmiga uit "Bates Motel" en waarvan deze maand trouwens een vervolg komt in de bioscoop.
Tijdens het kijken van "The Conjuring" plakte ik een vijftal keer tegen het plafond, tijdens de pilot van " Outcast" ben ik ergens halverwege ingedommeld.
Om maar te zeggen dat ik niet erg geschrokken ben, laat staan dat het ergens angstaanjagend geweest zou zijn.
Nee, echt overtuigen als horror doet "Outcast" mij nog niet.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.