One Tree Hill

8.3 / 10
43 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
19 okt 2015 08:51 -
Zo jammer dat ze met deze serie gestopt zijn! Altijd vermakelijk om te kijken.
Reageer
avatar_misspanje
10
05 okt 2015 20:13 -
Dit is echt mijn favo serie
Heb hem denk al 3 keer gezien en ben nu weer aan het kijken ,groot fan van de acteurs geweldige muziek en vooral boeiende verhaallijnen
Hoop dat er ooit toch stiekem nog een seizoen komt
Reageer
avatar_anonymous
-
10 mei 2015 23:13 -
Waar kan ik deze serie kijken?
Reageer
avatar_Mariska1984
9
24 apr 2014 22:38 -
Ik vind het een leuke serie om te kijken! Idd het tempo ligt niet heel hoog maar er gebeuren toch dingen die spannend zijn en waarbij je wel wilt weten hoe het afloopt! Zeker de eerste 5 seizoenen als ze allemaal nog op school zitten, zijn erg leuk! Seizoen 6 vind ik ook nog echt leuk maar als eenmaal Lucas en peyton de serie hebben verlaten vind ik het toxh wat minder worden. Dat kan ook komen omdat die 2 echt mij favoriete zijn, al vanaf het begin! Hoewel Brooke, Haley en Nathan ook leuk zijn. Later in de serie komt Clay er ook bij samen met Julian en Quin.... Dat maakt het ook wel weer leuk! Vooral de verhaallijn van Clay is leuk!
Reageer
avatar_Rena68
7
15 nov 2013 10:56 -
Na 3de seizoen gestopt, tempo ligt te laag.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.