O Sabor Das Margaridas

7.4 / 10
75 min
Mysterie
Volg deze serie
7.4 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2018 - heden
NetwerkCTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:75 min2018 - heden
Genres:Mysterie
Netwerk:CTV
O Sabor Das Margaridas is een Spaanse mysterieuzeserie van de zender CTV. De serie ging in première op 3 oktober 2018.

Paus Benedictux XVI zal binnenkort naar Santiago de Compestella komen en juist op dat moment verdwijnt een meisje. Martha wordt niet teruggevonden, maar wel haar kleren. Het doet Rosa Vergas al snel denken aan een trauma uit haar eigen verleden en zo neemt ze er geen genoegen mee dat er gedacht wordt dat het een losstaande zaak is. Voor haar is direct duidelijk dat het gaat om een seriemoordenaar. De samenwerking met de lokale politie loopt echter van geen kant, terwijl er steeds meer geheimen boven tafel komen. Het dorp Murias wordt langzaam in een wurggreep genomen wanneer er meer moorden plaats vinden en Rosa voor een bijna onmogelijke klus komt te staan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie O Sabor Das Margaridas.

Nieuws (1)

Wat een week, de week van 9 tot en met 15 maart. De media stonden bol van de pandemie. Het Corona-virus zorgde niet alleen voor chaos op de beurzen, maar ook series ontkomen niet aan de gevolgen.
16 mrt 2020

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem