No Longer Allowed in Another World

-
24 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/1afleveringen/2024 - heden
NetwerkTV Tokyo
1x2 16 juli 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2024 - heden
Genres:Anime
Netwerk:TV Tokyo
No Longer Allowed in Another World is een Japanse animeserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 9 juli 2024.

Een avontuur in een andere wereld met schattige meiden aan je zijde en videogame-achtige krachten: klinkt als de droom van elke anime-fan, toch? Dat geldt niet voor de melancholische auteur Osamu Dazai, die letterlijk het liefst dood zou neervallen. Videogames zijn nog niet eens uitgevonden als hij in 1948 naar een andere wereld wordt gesleurd. Eigenlijk staat al het fantastische avontuur dat hij tegenkomt alleen maar in de weg van zijn poëtische droom om de perfecte plek te vinden om te sterven. Maar hoezeer hij ook zijn risico's riskeert, alles lijkt goed te blijven gaan. Volg een ellendige held als geen ander in deze vrolijk sombere isekai-komedie!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 1
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie No Longer Allowed in Another World.

Vergelijkbare series

No Longer Allowed in Another World