Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gelimiteerde serie Ted krijgt officiële trailer van Peacock

Gelimiteerde serie Ted krijgt officiële trailer van Peacock

Peacock laat meer zien van Ted, de gelimiteerde serie die gepland staat voor 11 januari 2024.
De streamer heeft een officiële trailer laten vallen voor de zeven afleveringen durende serie die dient als prequel op de filmfranchise. De nieuwe cast van personages bestaat uit Max Burkholder (Parenthood), Alanna Ubach (Euphoria), Scott Grimes (The Orville) en Giorgia Whigham (13 Reasons Why), terwijl MacFarlane de stem van Ted zal blijven vertolken.

14413 Ted foto 1

In deze komische prequelserie op de Ted films, is het 1993 en het moment van roem is voorbij voor Ted (Seth MacFarlane). Hij woont nu weer thuis in Framingham, Massachusetts met zijn beste vriend, de zestienjarige John Bennett (Max Burkholder), samen met Johns ouders, Matty en Susan (Scott Grimes en Alanna Ubach) en nicht Blaire (Giorgia Whigham). Ted heeft misschien een slechte invloed op John, maar uiteindelijk is hij een trouwe vriend die altijd bereid is om zijn nek uit te steken voor vriendschap.

MacFarlane is co-showrunner met Paul Corrigan en Brad Walsh. Andere uitvoerend producenten voor de serie zijn Erica Huggins, Alana Kleiman, Jason Clark en Aimee Carlson (Fuzzy Door Productions). De serie is van UCP, een divisie van Universal Studio Group, Fuzzy Door en MRC.

Hieronder kun je nog twee nieuwe foto's en de trailer voor Ted bekijken.

14413 Ted foto 2

14413 Ted foto 3
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten