Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser voor Harley Quinn-spinoff Kite Man: Hell Yeah!

Teaser voor Harley Quinn-spinoff Kite Man: Hell Yeah!

Max heeft een teaser vrijgegeven voor de aankomende originele animatieserie Kite Man: Hell Yeah!
In de serie, gebaseerd op de personages uit DC-stripboeken, tillen Kite Man en Golden Glider hun relatie naar een hoger niveau door een bar te openen in de schaduw van Lex Luthor's Legion of Doom. Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn om de gevaarlijkste schurken buiten Arkham Asylum koude te serveren, maar soms wil je naar een plek waar iedereen je naam kent en weet hoe je een lijk moet verbergen.

Kite Man: Hell Yeah! is een spin-offserie van Harley Quinn, waarvan het vierde seizoen afgelopen donderdag is beëindigd. De première voor de animatieserie is gepland voor 2024.

14064 Kite Man: Hell Yeah! foto

De stemmencast van Kite Man: Hell Yeah! bestaat uit Matt Oberg als Kite Man, Stephanie Hsu als Golden Glider, James Adomian als Bane, Natasia Demetriou als Malice, Janelle James als Queen of Fables, Jonathan Banks als Noonan, Keith David als Darkseid, Michael Imperioli als Joe/Moe Dubelz, Rory Scovel als Gus the Goon, Lance Reddick als Lex Luthor en Judith Light als Helen Villigan.

Dean Lorey, Justin Halpern, Patrick Shumacker, Kaley Cuoco en Sam Register voeren de regie. De serie wordt geproduceerd door Delicious Non-Sequitur, Lorey Stories en Yes, Norman Productions in samenwerking met Warner Bros. Animation.

Hieronder kun je de teaser voor Kite Man: Hell Yeah! bekijken. De video is leeftijdsgebonden en bevat taal die voor sommigen aanstootgevend kan zijn.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten