She-Ra: Princess of Power

5.2 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
5.2 / 10
2seizoenen/93afleveringen/1985 - 1995 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19851995 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndicated
She-Ra: Princess of Power is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 9 september 1985.

Spin-off van de zeer populaire cartoon He-Man and the Masters of the Universe.
De series volgt de avonturen van Prinses Adora, tweelingzus Prince Adam / He-Man, die een groep vrijheidsstrijders leidt in de strijd om Etheria te bevrijden van het tirannieke bewind van Hordak en zijn Horde. Adora kan met haar Sword of Protection veranderen in She-Ra, net als Prins Adam in He-Man kan veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 65
Seizoen 2
0 / 28

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie She-Ra: Princess of Power.

Nieuws (2)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 december voor je op een rijtje gezet. Weetjes Stranger Things...
18 dec 2017
5
Netflix heeft aangekondigd dat de superheldenserie Marvel's The Punisher een tweede seizoen krijgt en de animatieserie Trollhunters krijgt een allerlaatste derde seizoen. She-Ra: Princess of Power krijgt een reboot....
14 dec 2017