Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix bestelt, koopt rechten en kondigt aan

Netflix timmert nog steeds enorm lekker aan de weg. De streamingdienst vernieuwt twee animaties, koopt rechten van een revival serie en kondigt datums aan van twee series. Lees er hier alles over.

We beginnen met de twee animatieseries. The Adventures of Puss in Boots krijgt een vijfde seizoen en zal vanaf 28 juli 2017 te zien zijn bij Netflix. En ook de animatie Dawn of the Croods is vernieuwd. Deze met een vierde seizoen, die op 7 juli van start zal gaan bij de streaminggigant.


Dynasty (2017), de revival van The CW, is aangekocht door Netflix. Netflix heeft de wereldwijde rechten aangekocht van de drama-soapserie, die in het najaar in première zal gaan bij The CW. Dynasty (2017) zal naar alle waarschijnlijkheid tegelijkertijd op 11 oktober bij The CW en wereldwijd bij Netflix in première gaan. Bronnen vertellen dat Netflix al heel vroeg in het proces betrokken zou zijn geweest om Dynasty (2017) na 30 jaar terug te brengen op de televisie. De deal die Netflix heeft gemaakt voor Dynasty (2017) lijkt veel op de deal die ze hebben gemaakt voor een andere revival serie, namelijk Star Trek: Discovery, die vanaf 25 september is te zien bij Netflix Nederland.

Vanaf 11 oktober zal het tweede seizoen van Riverdale weer te zien zijn bij The CW. En er is goed nieuws voor de Netflix abonnee; het tweede seizoen van Riverdale zal vanaf 12 oktober iedere week te streamen zijn bij Netflix. Dat betekent dat de serie, 24 uur nadat de afleveringen zijn uitgezonden in Amerika, in Nederland te zien is, net als bij het eerste seizoen.



En Netflix gaat terug om voorwaarts te gaan met Wet Hot American Summer: Ten Years Later. Of te wel, welkom bij de tienjarige reünie van Camp Firewood. Deze achtdelige hilarische serie met de originele cast en een line-up vol met nieuwe castleden die tien jaar ouder, tien jaar heter en tien jaar verder zijn.

Terugkerende castleden zijn A.D. Miles, Amy Poehler, Beth Dover, Chris Meloni, Chris Pine, David Hyde Pierce, David Wain, Elizabeth Banks, Eric Nenninger, H. Jon Benjamin, Janeane Garofalo, Jason Schwartzman, Joe Lo Truglio, John Early, Josh Charles, Ken Marino, Kristen Wiig, Lake Bell, Marguerite Moreau, Marisa Ryan, Michael Ian Black, Michael Showalter, Molly Shannon, Nina Hellman, Paul Rudd, Rich Sommer, Sarah Burns en Zak Orth. Nieuwe castleden zijn Skyler Gisondo, Samm Levine, Mark Feuerstein, Marlo Thomas, Joey Bragg, Jai Courtney, Dax Shepard, Alyssa Milano en— verrassing! — Adam Scott.
Video on youtube


Wat denk jij van de aankondigingen? Ben je blij dat je met veel Netflix aangekochte series niet heel lang hoeft te wachten voor ze worden uitgezonden?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 23 juni 2017, 17:51
Erg blij met WHAS. Niet verwacht dat er een nieuwe reeks zou komen.

En heeft Netflix niet gewoon een deal met TheCW, zodat Netflix buiten de VS (bijna al) hun series kan streamen?
Mandy1966
Mandy1966 23 juni 2017, 17:58
Dat dacht ik ook, maar kennelijk niet voor elke nieuwe serie die The CW uitbrengt ;-)
RLS90
RLS90 24 juni 2017, 13:55
Helaas nog niet voor Supernatural!
Log in om een reactie achter te laten