Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Freeform vernieuwt en kondigt datums aan

Freeform heeft twee series vernieuwd, te beginnen met The Fosters (2013). Het tweede gedeelte van het vierde seizoen van de dramaserie zal op 31 januari weer van start gaan, maar Freeform wacht de rest van het seizoen niet af en heeft de serie vernieuwd met een vijfde seizoen. Het vijfde seizoen, dat later dit jaar wordt uitgezonden, betreft een mijlpaal want daarin zal de 100ste aflevering worden uitgezonden.

De tweede serie die Freeform heeft vernieuwd is de nieuwe sciencefictionserie Beyond (2017). De serie is slechts drie afleveringen oud, maar nu al heeft Freeform zijn vertrouwen uitgesproken in deze mysterieuze sciencefictionserie. Dat er een tweede seizoen gaat komen van Beyond (2017) is niet vreemd, in de eerste week keken 14 miljoen mensen via meerdere platforms naar de serie. Meer dan 25 procent heeft in de eerste week direct alle tien afleveringen gekeken. Aflevering vier gaat op 16 januari van start, maar indien je niet zolang wilt wachten is het gehele eerste seizoen te bekijken via de Freeform app, On-Demand of via Hulu Now. In 2018 zal het tweede seizoen van start gaan.

Freeform heeft ook twee komedieseries een startdatum gegeven. Beide series zullen op 13 maart 2017 van start gaan. De eerste is Young & Hungry. Het vijfde seizoen zal op die maandag om 20.00 uur van start gaan. De tweede komedie is Baby Daddy, waarvan het zesde seizoen direct na Young & Hungry om 20.30 uur van start zal gaan.

Ben jij blij met de vernieuwingen?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_sarlottje
11 jan 2017 15:11 -
Maar is er dan geen mogelijkheid om alle afleveringen van Beyond af te kunnen vinken?
Reageer
avatar_JessicaD
11 jan 2017 19:25
Nee, de data die vrijgegeven worden zijn gelijk aan de officiële uitzend/première data op tv. :)
Reageer
avatar_JanWillemK
11 jan 2017 15:38 -
Net de trailer gezien van Beyond. Lijkt een beetje op The Tomorrow People van The CW, of zit ik er echt heel ver naast?
Reageer
avatar_sarlottje
11 jan 2017 15:57
The tomorrow people is leuker qua verhaal en ook sneller, maar Beyond lijkt ook een beetje op The listener en Stitchers.
Reageer
avatar_JessicaD
11 jan 2017 19:25
Ik vond The Tomorrow People ook veel leuker. Zou het zelf overigens niet zo snel met elkaar vergelijken.
Reageer
avatar_sarlottje
11 jan 2017 20:11
Nee klopt, maar ze bevatten allebei een element van iets kunnen wat anderen niet kunnen.
Reageer
avatar_Helgoned
12 jan 2017 11:31 -
Toch verrassend vind ik het snelle besluit tot een tweede seizoen van Beyond (2017)...
Reageer
avatar_winthoos
05 apr 2017 09:44 -
Jippy een tweede seizoen van Beyond. Geweldig.
Reageer

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00