Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt drie comedyseries

Het ziet er naar uit dat Bob Hearts Abishola, The Neighborhood en Ghosts voorlopig niet weggaan bij de eye-zender. Alle drie de comedyseries zijn vernieuwd.

Bob Hearts Abishola zal een vierde seizoen gaan krijgen, The Neigborhood een vijfde seizoen en Ghosts is vernieuwd met een tweede seizoen. Young Sheldon was al vernieuwd door CBS met een vijfde, zesde en zevende seizoen.

"We zijn verheugd om volgend seizoen de vier meest bekeken comedies op televisie terug te brengen en ik ben trots op het ongelooflijke team dat CBS' positie als de duidelijke leider in comedy handhaaft", aldus Kelly Kahl, President van CBS Entertainment. “Joe Port en Joe Wiseman hebben, samen met een doorbraak cast en uitzonderlijke schrijvers, fantastisch werk geleverd door Ghosts voor de VS aan te passen en er absoluut hun eigendom van te maken. Deze slimme en charmante serie levert elke week nieuwe creatieve hoogtepunten op, om nog maar te zwijgen van nieuwe hoogten in de kijkcijfers."

Alleen Young Sheldon is op dit moment te zien in Nederland. Er is (nog) niets bekend of de drie comedyseries ook in Nederland te zien zullen zijn.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
25 jan 2022 13:46 -
Is dat eigenlijk wat, die US versie van Ghosts? Ik heb hem tot nu toe nog links laten liggen en die hype talk uit dit soort persberichten neem ik nooit zo serieus. Maar is het een beetje leuk? Ook vergeleken met de in mijn ogen briljante UK versie?
Reageer
avatar_Arjensky
25 jan 2022 13:52
Ik ben een groot liefhebber van de UK-versie. Bij deze US-versie zijn wat types iets aangepast maar, in ieder geval in de eerste paar afleveringen, is het hetzelfde verhaal. Ben zelf na drie afleveringen afgehaakt. Kijk een paar afleveringen en oordeel zelf.
Reageer